Köp & leveransvillkor

Betalning & priser

Alla priser på www.greenstyling.se är angivna inklusive moms.

Alla priser är att betrakta som dagsaktuella och vi reserverar oss för eventuella felmärkning av våra produkter

Man kan välja att betala på faktura med Klarna eller med göra kortköp.

Tillsammans med Klarna erbjuder vi köp med faktura. När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan välja att betala hela summan på en gång eller dela upp din betalning.

En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran därefter komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.

Frakt

Vi levererar till kunder som bor i Storstockholm, Mälardalen, Göteborg med omnejd, Bohuslän, Västergötland, Närke, Östergötland, Halland, Skåne, Blekinge, Småland, Uppland, Gotland, Öland och Gästrikland.

Reklamation

Vid felaktig varuleverans, dvs fel antal eller felaktig/skadad vara, är du skyldig att omgående kontakta oss efter mottagen leverans så att vi i första hand kan rätta till felet, alternativt komma överens om lämplig kompensation. Reklamationen skall vara oss tillhanda inom tre (3) dagar.

Vid ursprungsfel på varan, så gäller reklamationsrätt i 3 år. Reklamation skall rapporteras av dig som köpare inom 2 månader från det att felet borde ha upptäckts.

Leveransvillkor

Beställ innan torsdag eftermiddag få varorna på kommande onsdag!

Normal leveranstid är cirka 7-10 dagar. Dock beställer man innan torsdag eftermiddag så skickas varorna ut på måndagen efter. Under högsäsong kan det ta längre tid. Det beror också på om varan finns på vårt lager eller hos våra leverantörer. Vi har transporter som går från våra leverantörer varje vecka som säkerställer snabba leveranser för våra produkter. Vi använder Bring som transportör i dem flesta fall, specialtransporter undantaget.

Vi reserverar oss alltid för ändringar av leveransdag, då yttre omständigheter samt trafikläget kan ändra förutsättningar då detta är något som ligger utanför vår kontroll.

Leveransen sker i regel på vardagar (mån-fre), normalt mellan klockan 08:00 och 18:00. Observera att det är upp till speditören att föreslå tid för leverans och att tidsförslaget kommer att bestå av ett intervall om 2-10 timmar (exempelvis kl. 12:00-14:00 eller 08:00-18:00).

Du som kund måste vara hemma och ta emot leveransen, du skriver då på ett mottagningskvitto där du godkänner leveransen. Om du inte kan närvara vid leveranstillfället, så måste du omgående kontakta oss och även skriva på en fullmakt som vi bifogar i mejl med leveransbesked innan till din registrerade e-postadress.

Vi har som krav att du som mottagare, tar in växter omedelbart, växterna får inte utsättas för kyla.

Vår hemkörning med Greenstyling.se personal kostar 995 SEK och görs primärt på torsdagar om inte annat bestäms. Någon måste ta emot växterna hos er på den bestämda tidpunkten.

Uteblivna mottagna varuleveranser

Vänligen notera att varuleveranser som inte blir uthämtade eller mottagna, kommer att debiteras fullt ut då risken för permanenta skador under långvarig lagerhållning och transport är att betrakta som given.

Öppet köp & ångerrätt

Vid beställning av växter så gäller öppet köp vid minst 14 dagar kvar till leveranstillfället, som står specificerat på din orderbekräftelse eller det datum för leveranstillfälle som vi har överenskommit.

Distansavtalslagen säger att växter ej kan återlämnas på grund av sin beskaffenhet.

Kontakta oss omgående vid oklarheter gällande din beställning, då alla beställningar som görs bokas upp per omgående hos oss.

10%

Gå med i Greenstylings kundklubb så får du 10% på ditt nästa köp i välkomstpresent. Ange bara rabattkoden du får i ditt välkomstmejl i kassan.

Vem handlar du som?