Greenstyling

Allt inom växinredning

Över 8000 artiklar inom växtinredning

Det är enkelt att shoppa online, beställ varorna direkt i webbutiken och få det skickat antingen till ett utlämningsställe nära dig. Eller beställ hemleverans av Greenstyling.se personal direkt till din dörr.  Eller varför inte hämta själv på vårt lager i Göteborg, Stockholm eller Malmö. Du kan handla online som företag eller privatperson. Som företag är det tvunget att skapa ett konto för att kunna handla i webbutiken.

När du har hittat de varor du vill köpa klickar du på ikonen ”Lägg i shoppingbag”. Här kan du se pris, tillgänglighet och göra eventuella ändringar. Dina varor sparas i shoppingbagen men vänta inte för länge med att genomföra ditt köp då varorna inte reserveras i shoppingbagen. När du är nöjd med din beställning fortsätter du till kassan där du kan betala med faktura, swish eller kontokort.

När din beställning nått oss skickar vi en orderbekräftelse via email. Vi skickar ytterligare ett mail när dina varor är leveransklara. Du kan även följa din beställning genom att logga in på Mitt  Greenstyling konto.

Frakt

Det tillkommer en fraktavgift 499:- för standardleverans och för hemleverans kvällstid på alla beställningar, beroende på paketets storlek och vikt. Är längden eller höjden över 110 cm blir kostaden 650:-. Det tillkommer ingen extra fraktavgift om en enskild beställning delas upp i flera delleveranser.

Vi erbjuder hemkörning av Greenstyling.se personal för 995 SEK, detta för att underlätta leveranser av växter som är känsliga. Vi bestämmer då tillsammans med er tidpunkt för hemleveransen. Utkörning görs på torsdagar primärt.

För mer information besök Frakt & Leveranser.

10%

Gå med i Greenstylings kundklubb så får du 10% på ditt nästa köp i välkomstpresent. Ange bara rabattkoden du får i ditt välkomstmejl i kassan.

Vem handlar du som?